Om PISA

Stiftelsen af PISA

Vi har længe savnet en forening på medicinstudiet, der kunne varetage de studerendes interesse for børnelægespecialet. Og nu er den her endelig; Pædiatrisk Interesseorganisation for Studerende ved Aarhus universitet eller bare PISA.

PISA startede som en snak over en kop kaffe i kantinen på Aarhus Universitetshospital. Lidt efter lidt kom både navnet og logoet på plads, og den 22. Oktober 2015 afholdte PISA stiftende generalforsamling. Her blev nedsat en engageret og arbejdsvillig bestyrelse med 8 poster.
Vi er derfor sikre på, at vores PISA ikke, som det skæve tårn i PISA, er bygget på et ustabilt fundament, som gør, at det langsomt vælter.

Vi arbejder mod at skabe en forening, der kan være mødested for alle med interesse for børnelægespecialet. PISA vil arrangere spændende temaaftener med forelæsere indenfor pædiatrien. Vi vil arrangere temadage, hvor praktiske færdigheder kan tillægges og øves. Og sidst men ikke mindst, vil vi have det sjovt.

Aktuelt er vi i 2019, og vi mener selv, at vi frem til i dag er lykkedes med den målsætning vi satte i 2015. Vi har i sinde at fortsætte samme kurs mange år fremadrettet.

Hvis du skulle have lyst til at høre endnu mere om foreningen, melde dig ind eller måske endda tage mere ansvar som en del af bestyrelsen, er en god start altid at komme til et af vores åbne bestyrelsesmøder, som afholdes løbende. Se info om det kommende åbne møde under “Begivenheder” eller vores facebook.

Tak fordi du kigger med.

Må sæbeboblerne altid blæse din vej!